pondelok 18. apríla 2016

BLOG HOP s Vintage Crafting


Vítam vás na mojom blogu v BLOG HOP s Vintage Crafting. Dostali ste sa ku mne od Denisy a jej (ako vždy :) )fantastického mixed media diela. Som už štvrtá v poradí, takže tri príspevky máte už za sebou. Ak nie, klik na blog Vintage Crafting, kde Blog Hop začína :)

Pripravila som si pre vás inšpiráciu v podobe dvoch svadobných 
pohľadníc:


Základom sú papiere z kolekcie Paris, Paris od UHK Gallery, ozdobené sú čipkou, lepenkovými výrezmi od Wycinanka, papierovými kvetmi, živicovými ozdobami, ľanovou šnúrkou a samolepiacimi štrasmi. Pohľadnice som urobila ako svadobné priania, ale myslím, že sa dajú použiť aj na iné príležitosti.









A keďže vďaka tomuto Blog Hop-u môžete pri každom príspevku vyhrať aj skvelú cenu, je to tak aj u mňa. Stačí v komentároch odpovedať na nasledujúcu otázku:

Čo by ste radi videli na blogu Vintage Crafting (aké inšpirácie, návody a techniky)?

Súťaží sa do piatka 22.4.2016 do polnoci, cenou je od originálna textilná taška organizatorka.sk, pečiatka, rýchloschnúca poduška na pečiatkovanie a ceruzka:


Výhercov vyhlásime v pondelok 25.4.2016 na blogu Vintage Crafting.

Teraz môžete pokračovať na blog Valiky, kde vás čaká ďalší krásny príspevok a inšpirácia. 

Prajem krásny deň

19 komentárov:

  1. Láka ma technika mixed media, zatiaľ si do nej netrúfam. V poslednej dobe skúšam watercoloring. Mám naštudované všetky články na vintagecrafting.sk, rovnako sledujem aj blogy DT. Privítam akékoľvek rady, tipy, inštruktážne videá k týmto technikám, materiálu na učenie nie je nikdy dosť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. co sa tyka blogu, myslim, ze temy su dostatocne roznorode.. ja by som skor uvitala podrobnejsie rozpisane techniky.. nielen nafoteny hotovy vyrobok zo vsetkych stran, ale viac postupov s jednotlivymi krokmi.. aj co sa tyka zakladnych veci, napr. tip ako uviazat peknu maslicku, ako ostrapkat okraje papiera, ci nafarbit okraje.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. suhlasim s Lifiatko, tiez by som bola vdacna za podrobnejsie postupy...a mna osobne velmi laka horuci embossing, tak nejake tipy a rady ako na to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Poskulujem po vyuziti stroja "Big shot", tak mozno nieco s tymto ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Juuj no pohľadnice sú skvelé!! Radosť dostať niečo takéto. Ja som spokojná s blogom nájdem tam vždy niečo nove, ale ak mám povedať aké návody tak vždy ma lákajú veci od mixed media :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Suhlasim s dievcatami predo mnou. Mne ako zaciatocnicke by rozhodne pomohli podrobnejsie postupy,mozno aj videa s konkretnym postupom. Chcela by som sa napr.naucit vyfarbovat peciatky a obrazky ako pekne vytienovat a nasledne pouzit napr.na pohladnici ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Suhlasim s dievcatami predo mnou. Mne ako zaciatocnicke by rozhodne pomohli podrobnejsie postupy,mozno aj videa s konkretnym postupom. Chcela by som sa napr.naucit vyfarbovat peciatky a obrazky ako pekne vytienovat a nasledne pouzit napr.na pohladnici ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Rada by som sa priucila technike mixed media

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Daniela, nadherne pohladnice :) ja by som uvitala podrobnejsie informacie - charakteristiky scrappbookovych stylov - simple, ... A tiez mi neni jasne co znamena layout, atc karticky, journalling :) skratka nie som tu uplne doma Lucia K.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahojte, cítim sa tu ako tŕň medzi ružam 😄i. Ale mňa to tiež baví :) Tvorba albumov ma zaujíma 😉 Ďakujem aj za ostatné nšpirácie. Pekný deň Rado

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jej,naozaj krasne pohladnice. Na blogu je naozaj vsehochut,pacia sa mi inspiracie s novinkami z eshopu, tiez by som asi prijala viac navodov na mixed media,tie zatial poctivo pozeram na zahranicnych videach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja by som uvitala viac basic navodov pre zaciatocnikov,lebo ja ked pozeram tie uzasne veci,co tu tvorite,tak by som tiez rada,ale okrem napadu to chce aj poznat techniku,aby to bolo ono.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Dani, vytvorila si prekrásne pohľadnice! Tá smotanová si ma najviac získala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. já bych moc chtěla mixed media, ale úplně jednoduše a pro absolutní začátečníky. V.A.Havlíčková
    .

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Prekrasne pohladnice - obe farebne kombinacie sa mi pacia.
    K navodom - ja som vdacna za vsetky typy navodov (clovek sa priuci tomu co nevie a pri tom, co robieva castejsie - moze porovnat techniku, pripadne najde nejake tie vychytavky a zlepsovaky), tiez suhlasim s komentarmi vyssie - co sa tyka podrobnejsich navodov.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Krásne pohľadnice Danielka, aj tá na blogu s postupom sa mi veľmi páčila :) Ja sa chcem naučiť pracovať s farbami a mixed media.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Dobrý deň, veľmi rada pozerám, keď je ku krásnej vecičke nie len podrobný popis, ale ja video. Takže ja by som uvítala viacej videí. Ďakujem za skvelé inšpirácie a veľakrát nové, zaujímavé nápady a techniky.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Maximalne vyuzitie peciatok, praca s o sablonami a vyroba drobnostok na tvorbu, aby clovek usetril a mohol opat nakupit papiere... Vdacna som vsak za vsetky navodiky... 😋... Inak ja milujem takyto styl pohladnic...

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Prijala by som viac video návodov,je to zážitok sledovať šikovné ruky pri tvorbe:-)

    OdpovedaťOdstrániť