štvrtok 19. apríla 2018

5. narodeniny s Organizatorka.sk + giveaway

Dnes začína s oslavou svojich krásnych 5. narodenín môj obľúbený obchod s materiálom na papierové tvorenie - www.organizatorka.sk:


Veľmi ma teší, že už takmer dva roky môžem byť jeho súčasťou ako členka Design Teamu a pre blog Vintage Crafting prinášať rôzne inšpirácie a návody na tvorenie z papiera.
 

Teraz by som touto cestou jej - a v prvom rade jej skvelej autorke a majiteľke Martinke Valešovej - chcela zo srdca zapriať všetko najlepšie, veľa ďalších skvelých nápadov, možností a kreativity, ako aj veľa úspechov a spokojných zákazníkov :)
A keďže 5. narodeniny sú naozaj veľkým dôvodom na oslavu, v obchode máte od 18. 4. do 24. 4. 2017 narodeninovú zľavu na všetok materiál vo výške 15%:
 

ku ktorej vám bude počas týchto dní k objednávke pribalený takýto skvelý darček - trhacia obojstranná lepiaca páska a sada lepenkových ozdôb:
 
  
A to nie je všetko: okrem týchto darčekov je pre vás pripravených hneď niekoľko giveaway - sledujte FB stránku Organizátorky, Instagram Organizátorky a FB skupinu Organizátorky, všade tam budete mať šancu získať skvelú cenu.

Giveaway bude prebiehať aj na blogu Vintage Crafting, kde si prečítate Maťkin narodeninový príspevok, a jednu giveaway mám pre vás aj ja. Odo mňa môžete získať takýto balíček na tvorenie:


Stačí, ak tu pod príspevkom len zanecháte komentár a o pár dní sa dozviete, kto tento balíček získa :) Komentovať môžete do nedele 22. 4. 2018 polnoci, v pondelok náhodne vyberiem výhercu a jeho meno zverejním na mojom blogu.

Tak ešte raz prajem všetko najlepšie 

20 komentárov:

  1. Dani, keď sa zverejňoval nový, vlastne staro-nový design tím na Vintagecrafting, ❤️ zaplesalo, pretože rada sledujem Tvoje video návody ktoré občas vytvoríš. Našej organizátorke Maťke i Tebe prajem aby sa čas na tvorenie vždy našiel a naďalej mnoho skvelých kreatívnych nápadov!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj Dani, velmi sa mi pacia tvoje pohladnice a uz som sa naucila embossovat kvetinky vdaka tvojmu navodu :))) takze dakujem za inspiracie a prajem vela vela napadov a inspirativnych navodov:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne práce, vďaka za inšpirácie na pohľadnice - vianočné a pánska boli suprové. prajem veľa úspechov a radosti z tvorby

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Danielka, veľmi u Teba oceňujem tvorenie pre deti, resp. s deťmi. Mám malú dcérku a veľmi rada s ňou budem tvoriť, trhať, lepiť a pečiatkovať ako Ty so svojou. Aktuálne "driape" papierové vreckovky na malé kúsky, takže tam vidím potenciál :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dakujem za krásne inšpirácie a návody �� hneď ma láka všetko skúšať ❤️ prajem veľa tvorivých dní

    OdpovedaťOdstrániť
  6. gratulujem organizatorke k 5. narodeninam a tesim sa na dalsi rok, co vsetko si pre nas prichystate (a.jurakova@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zbožňujem Váš eshop. Máte veľmi krásne a kvalitné vecičky. Prajem všetko najlepšie !!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Danielka, ďakujem za krásne slová. Som rada, že si našou súčasťou a aj s Tvojou pomocou môžeme tie "naše dievčatá" inšpirovať :-). Ďakujem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj Daniela, si pre mna velka inšpiracia :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Danielka, Vaša tvorba mi je veľmi blízka, taká romantická a zasnená, ďakujem za návody, vďaka ktorým sa podarilo vyrobiť aj mne zopár výtvorov, a ktoré som ako začiatočníčka uvítala. Ďakujem organizátorka.sk že prostredníctvom jej blogu som mohla objaviť Vaše dielka.
    Želám veľa tvorivých nápadov.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Organizatorka.sk-e želám veľa spokojných zákazníkov a vďaka za obrovské množstvo inšpiratívnych nápadov, ktoré pridávate na blog.
    Do tvorenia! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krasne vecicky s vibrujucime farbami. titi.timea@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Želám všetko najlepšie k 5.narodeninkám a veľa ďalších úspešných rokov s krásnym materiálom a úžasným tímom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Všetko najlepšie organizatorka.sk ! Prajem veľa veľa spokojných zákazníkov. Minimálne takých ako ja. :)
    A všetko dobré prajem aj Danielkinmu blogu. Vždy tu nájdem krásne inšpirácie.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Moc gratuluji kreativnímu obchůdku organizatorka k 5. narozeninám. Pokaždé se ráda a se zvědavostí zastavím na blogu. Danielko, Tvoje příspěvky jsou mi velmi blízké. Všechno máš propracované do detailu, opravdu "vymazlené" a máš skvělé nápady. Pořád mám před očima inspiraci přání s magnetkou, to byla prostě skvělá "vychytávka". A těším se, co nového zase vymyslíš. Děkuji a zdravím. Soňka

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Všetko najlepšie k narodeninám a veľa kreatívnych nápadov a tovaru. A aby som nezabudla, veľa spokojných zákaznikov.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tvorenie s Organizátorkou ma baví, preto želám celému tímu veľa tvorivých nápadov

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Je úžasné, že organizátorka na svoje narodeniny obdaruváva :) mám túto stránku veľmi rada (hlavne pre inšpirácie a široký výber materiálu na tvorenie), želám jej veľa úspechov do ďalších rokov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Aj ja sa pripajam ku gratulantom a som rada, ze tu vzdy najdem inspiraciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ďakujem za krásny návod na vianočnú darčekovú krabičku. Jej výrobu som si užila a potešila som priateľky.
    Želám veľa nápadov a tvorivých inšpirácií!
    Alica Búryová

    OdpovedaťOdstrániť