piatok 21. apríla 2017

4. narodeniny s Organizatorka.sk

Tento týždeň oslavuje obľúbený obchod s materiálom na papierové tvorenie www.organizatorka.sk svoje 4 narodeniny

https://www.organizatorka.sk/

Som veľmi rada že už takmer rok môžem byť jeho súčasťou ako členka Design Teamu a pre blog Vintage Crafting prinášať rôzne inšpirácie a návody na tvorenie z papiera.
Touto cestou by som jej - a v prvom rade jej skvelej autorke a majiteľke Martinke Valešovej - chcela zo srdca zapriať všetko najlepšie, veľa ďalších skvelých nápadov, možností a kreativity, ako aj veľa úspechov a spokojných zákazníkov :)

A keďže 4. narodeniny sú naozaj veľkým dôvodom na oslavu, v obchode máte celý týždeň od 20. 4. do 27. 4. 2017 narodeninovú zľavu na všetok materiál - stačí v objednávke zadať zľavový kód NARODENINY.

https://www.organizatorka.sk/

A to nie je všetko - celý týždeň máte možnosť vyhrať darček v podobe nákupnej poukážky v hodnote 15,- €. Jednu z nich môžete vyhrať na blogu Vintage Crafting v narodeninovom príspevku tu - a nezabudnite okrem odpovede na súťažnú otázku aj na narodeninové prianie :)

Ďalšiu poukážku môžete vyhrať u mňa na blogu. Do komentára mi odpovedzte na otázku aký typ papierového projektu a v akom štýle vyrábate najradšej. Komentovať môžete od dnes, 21.4. do nedele 23.4., jedného z vás vylosujem a jeho meno sa dozviete tu na mojom blogu v článku v pondelok 24. 4. 2017.

Tak ešte raz prajem všetko najlepšie 

15 komentárov:

  1. Najradsej vyrabam pohladnice a preferujem jednoduchy, nie prezdobeny styl. Krasny papier,kvetinky a vyseky nemozu chybat...
    Dakujeme aj Vam Danielka za krasne projektiky a inspiracie, ktorymi prispievate na stranke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rada vyrábam pohľadnice a štýl nemám nijaký obľúbený, ono to vždy nejako vypáli, niekedy aj úplne inak, ako sa pôvodne očakávalo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rada vyrábam pohľadnice, no v poslednom čase vyrábam exploding boxy na rôzne príležitosti.Inšpirujem sa aj u Maťky na blogu a štýly sú podľa zadaní zákazníkov ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Najradsej tvorim ATC karticky - maly priestor, ale obrovske mnozstvo kreativity :) styl mixed media, ale aj jednoducha klasika :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najradšej a najčastejšie vyrábam vizitky ku darčekom. Skúšam všetko, rada používam šablóny, farby, štruktúrovacie pasty, patinu , výrezy , papierové kvietky. Mám rada váš blog a nechávam sa inšpirovať. Rada skúšam všetko, ale najradšej mám krajky, špagátiky , jutu a papierové kvietky, drevené aj papierové výseky. A moja úchylka sú raznice. Už ich mám okolo 70 :D cardmaking a scrapbooking využívam len pre seba známych ale v každom balíčku, ktorý posielam svojim zákazničkam nesmie chýbať nejaký papierový výtvor. Veľmi ma to baví a teším sa nové nápady :)
    Všetko nalepšie a prajem veľa nápadov. Teším sa na nové inšpirácie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Rada sa venujem šitiu zápisníkov pri čo nechávam vyniknúť samotný papier resp. jeho vzor. čo sa týka štýlu, nie je len jeden. Raz je to jednoduchý minimal inokedy skôr vintage, záleží od momentálnej nálady ;)
    a.jurakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi rada vyrábam spomienkové fotoalbumy - tzv. spomienkovníky :) pre moje kamošky, ktoré sa idú vydávať...poteší ich, keď im darujem takýto album na rozlúčke so slobodou. Kombinujem v nich fotky s nejakými trefnými popismi, ktoré oživia spomienky na dané momenty :) používam washi pásky, pečiatky, a tiež rôzne papiere so štruktúrou. Okrem toho - taktiež spojené so svadbou, rada vyrábam svadobné oznamká a iné papierové vecičky k svadbe. Čo sa týka štýlu tak je mi blízky svieži jednoduchý štýl, ale tiež rada používam prírodné motívy, kvetinky a tak... :)

    dominikaa8@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. U mna momentalne exploding box na svadby a krstinky ;-) Ale tych nametov je samozrejme neskutocne vela ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Najradšej vyrábam albumy pre detičky a taktiež svadobné albumy. Využívam pri tom hlavne kvalitné, prevažne pastelové papiere, pridávam fotky a veci, ktoré majú spomienkovú hodnotu a dozdobujem svokrami, nálepkami, pečiatkami, enamelkami a páskami. Snažím sa o jednoduchší štýl, no niekedy sa zabudnem a zdobím a zdobím a zdobím... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Najradšej vyrábam albumy. Každý, čo som doteraz vyrobila, bol iný - rozmerom, usporiadaním aj zdobením. a teší ma, že je ešte stále veľa druhov a štýlov, ktoré môžem vyskúšať. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Najradsej vyrabam pohladnice a darcekove krabicky, kedze mam rada rozne styly, tak pouzivam ich kombinaciu

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Veľmi rada tvorím rôzne typy pohľadníc, exploding boxy, rôzne dekorácie ako zápichy alebo ozdobené krabičky. 99 % mojich projektov sú darčeky ktorými robím radosť obdarovaným. Baví ma vrstvenie, používam viac štýlov, MM, embossing, watercoloring, pracujem s rôznym materiálom ako aj niekoľkými rôznymi pomôckami, vždy podľa nálady :o).

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja sa k vyrábaniu svojho albumu chystám už asi 2 roky, nakúpila som si už milión vecičiek, ale stále som sa k tomu nedokopala. Čo sa týka štýlu, tak sa mi páči skôr jednoduchší, ale farby musia byť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja rada vyrabam pohladnice, narodeninove pozvanky a darcekove obalky ;) ..najcastejsie pouzivam vzorovany papier a rozne drobnostky na prilepenie (nie len z papiera)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Najradšej tvorím pohľadnice a pri ich tvorbe využívam druhú moju papierovú vášeň quilling. A Vám Danielka, ako aj celému DT, chcem popriať veľa tvorivých a inšpiratívnych nápadov do ďalších rokov.

    OdpovedaťOdstrániť