streda 6. apríla 2016

Inšpirácie s Carpe Diem pre Pretty Papers

Kolekcia Carpe Diem od Simple Stories sa mi veľmi zapáčila svojimi farbami a milými motívmi. Vytvorila som z nej niekoľko layoutov a prianí pre Pretty Papers. Ako prvý by som vám rada ukázala layout My dve:


Pri tomto layoute som použila len papiere, nálepky a svorky Carpe Diem. Pridala som iba čiernu pečiatku malého krúžku a zátvoriek a pár fŕkancov vodovými farbami:




Povedala by som, že tento layout je vytvorený v mojom typickom štýle - malá fotografia, pod ňou bohaté vrstvenie z malých kúskov papiera, nálepky, ozdoby, fŕkance farbou a zopár pečiatok. A dosť veľa čistej bielej plochy. Tento štýl mám najradšej, čo je asi aj vidno, keďže väčšina mojich layoutov je vytvorená takto.

Ale zažiadalo sa mi trocha zmeny, tak som sa druhý layout pokúsila spraviť trochu inak. Použila som veľký obrázok s textom z papiera Carpe Diem 2x12 & 6x12 Elements, ktorý sa stal ústrednou časťou layoutu. Podkladové vrstvenie, ozdoby a fotku som umiestnila na jeho pravú stranu. Dostala som tak menej bielej plochy a tento krát som upustila aj od fŕkancov farbami. A opäť som všetok materiál použila iba z kolekcie Carpe Diem, pridala som iba pár ťahov čiernou fixkou:




A napokon som si z nej spravila ešte pár (nielen) narodeninových prianí :)






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára