pondelok 7. marca 2016

Jarná visačka pre Pretty Papers + video tutorial

Tento mesiac je na Pretty Papers vyhlásená skvelá challenge - osemsmerovka. Dlho som rozmýšľala, čo si vybrať, a napokon som si z nej vybrala prvý riadok: kvety, chipboardy a žltá farba. Vytvorila som jarnú visačku v žltej farbe s bielymi kvetmi a malým vtáčikom.


Žltý papier som si vybrala z kolekcie Sunshine in my soul od Glitz Design. Základ visačky má rozmer 7 x 14 cm, horná vrstva je menšia v rozmere 5,5 x 12,5 cm. Na jej úpravu som použila číre gesso, pretože som chcela, aby bola farba a vzor papiera viditeľná aj po úprave. Po vysušení som naniesla cez šablónu modelovaciu pastu a všetko som prestriekala sprejom Glory of the Seas Gold od Lindy's Stamp Gang.


Na ozdobenie som si vybrala bielu čipku, kartónové chipboardy od Wycinanka, biele papierové kvety a listy. Listy som si veľkou raznicou vysekla z béžového papiera z rovnakej kolekcie. Prianie I love you som vybrala z nálepiek Small Talks od Tim Holtz. Nakoniec som listy ešte jemne dofarbila sprejom a pridala pár kvapiek bielych a maslových tekutých perličiek.



Na záver ponúkam video:

4 komentáre: